Καφές: Σε ποια ποσότητα προκαλεί αύξηση της κακής χοληστερόλης

07:16 Σάββατο 20 Μαΐου 2017
Καφές: Σε ποια ποσότητα προκαλεί αύξηση της κακής χοληστερόλης

Η κατανάλωση καφέ έχει βρεθεί ότι ωφελεί την υγεία με πολλούς τρόπους.

Μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για διαβήτη τύπου 2, συμβάλλει στην πρόληψη της νόσου του Πάρκινσον και μειώνει την ένταση των συμπτωμάτων σε όσους ήδη πάσχουν, προστατεύει το ενδοθήλιο των αγγείων, προλαμβάνοντας τα καρδιαγγειακά νοσήματα, ενώ έρευνες έχουν δείξει




ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

loading...
loading...
Loading...

Σχολίασε και εσύ! Η Γνώμη σου μετράει